Na smučanje bo treba zelo zgodaj

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Furlanija-Julijska krajina je zaradi števila okužb pristala v oranžni fazi, zato so omejili število ljudi, ki so lahko na smučišču.
Oglej si celoten članek

Gre za med Slovenci zelo priljubljeni smučišči tik za mejo: Višarje, Na Žlebeh (Sella Nevea) ter še smučišča Zoncolan, Piancavallo, Forni di Sopra, Sauris in Sappada.

Ko bo število smučarjev doseženo, vozovnic ne bodo več prodajali. Vsem, ki bi radi smučali, svetujejo, naj vozovnice kupijo prek spleta in pridejo že v prvih urah, potem ko se smučišče odpre.

Na Višarjam bo lahko smučalo največ 3943 ljudi, na smučišču Sella Nevea pa 750, poroča 24 ur. 

Na smučiščih v Italiji je treba imeti FFP2 masko, izpolnjevati pogoj PC, za vstop v državo pa je potreben negativen hitri test.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.