Rajska plaža se je spremenila v plažo groze

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Do dogodka je prišlo na priljubljeni plaži v bližini mesta Broome, kjer redko prihaja do tovrstnih dogodkov ...
Oglej si celoten članek

Na severozahodu Avstralije je v napadu morskega psa umrl moški, so sporočile avstralske oblasti. Do dogodka je prišlo na priljubljeni plaži v bližini mesta Broome, kjer redko prihaja do tovrstnih dogodkov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Do napada je prišlo davi. Moškega so sicer iz vode še rešili živega, a je že kmalu zaradi hudih poškodb umrl. To je deveta letošnja smrt zaradi napada morskega psa v Avstraliji, zabeležili pa so še 22 ugrizov teh morskih plenilcev.

Moški je bil na znani plaži Cable, 22-kilometrskem pasu belega peska. Morske pse tam vidijo le redko, vendar pa se pojavljajo. Prav tako morajo območje enkrat do dvakrat letno zapreti za obiskovalce, ko tja pridejo nevarni morski krokodili, še navaja AFP.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:26 22. November 2020.

    Zakaj ne pride morski pes na hrvaško plažo in poje vse slovence? Je korona, je treba biti doma!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.