Sin se je med učenjem surfanja zaletel v čoln. To je sledilo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Anka se je s svojo družino končno odpravila na zaslužen dopust na Hrvaško, kjer so jih okradli, njen sin pa je doživel še nesrečo. Zavarovalnica jim je izplačala več kot 3.000 evrov odškodnine.
Oglej si celoten članek

Poletje je tradicionalno čas dopustov, kjer pa nas včasih čakajo tudi manj prijetna doživetja. Prav zato je zdaj čas, da spoznate nova digitalna zavarovanja Go2insure, ki omogočajo hitro in enostavno sklepanje po zelo ugodnih cenah.

Če pride do zapletov in ne morete na načrtovan oddih, vam bodo stroške povrnili v sklopu zavarovanja odpovedi potovanja, ki pokrije stroške odpovedi letalskih kart, namestitve, rent-a-carja in tudi stroške vstopnic za koncerte, športne prireditve ali predstave. Krita je odpoved zaradi bolezni, tudi s covid-19, poškodbe ali smrti zavarovanca ali njegovih svojcev, izgube službe, odpovedi poročnega potovanja ali spremembe datuma prireditve, kot so koncerti, predstave, športni dogodki.

Ker pa smo Slovenci radi aktivni na dopustu, je tu še zavarovanje Active 360, ki velja tako v Sloveniji kot tujini in krije zlome in poškodbe pri vaših aktivnostih, zavarovanje odgovornosti do 80.000 evrov in tudi poškodbe ter krajo koles in električnih skirojev. Slednje je sklenila tudi Ankina družina in dobila povrnjeno  nastalo škodo.

Ste vedeli? Trenutna cena se določa s pomočjo pametnega algoritma – manj kot je vseh škod, nižja je premija.

Kraja kolesa, nesreča s surfom

Anka je z možem in sinom odpotovala na aktivni dopust na Hrvaško, kjer so kolesarili, plavali, surfali in poskušali čim bolj izkoristiti čas brez omejitev zaradi novega koronavirusa, ki smo jim bili priča v zadnjem letu.

Medtem ko so uživali v dobri večerji po kolesarjenju in imeli kolesa varno pripeta na avto, so nepridipravi ukradli Ankino kolo. Na srečo so imeli sklenjeno družinsko zavarovanje Active 360 in dobili povrnjeno škodo v višini vrednosti kolesa - 900 evrov.

Smole na dopustu pa s tem še ni bilo konec. Ankin sin Miha se je med učenjem surfanja zaletel v čoln in poškodoval surf, čoln in še zapestje. Iz zavarovanja je dobil 250 evrov za zlom, zavarovalnica je krila še 2.000 evrov škode iz naslova odgovornosti za poškodbe na čolnu. Vse to za sklenjeno zavarovanje za samo 11,87 evra na mesec. 

Go2insure zavarovanje Odpoved potovanja

Tudi Peter je imel z dopustom kar nekaj smole, a je tudi njega rešilo sklenjeno zavarovanje. Pred kratkim je namreč rezerviral počitnice na Santoriniju in z družino komaj čakal, da se končno odpravi na dopust.

Na žalost je le nekaj dni pred odhodom zbolel za covidom-19. Tako je vsa družina ostala doma. Na srečo je prej sklenil družinsko Go2insure zavarovanje Odpoved potovanja, zato je dobil povrnjene vse stroške, ki jih je že plačal za potovanje. Stroški so znašali kar 1.700 evrov. 

Potovanje tako prav zaradi zavarovanja ni bilo popolnoma izgubljeno, saj je družina z izplačilom zavarovalnice kupila nov aranžma in bo odpotovala na Santorini nekaj tednov pozneje. Vse to za samo 68 evrov premije.

Foto: Profimedia Dopust, počitnice Na voljo imate dva paketa Go2insure zavarovanja Odpoved potovanja. Osnovni paket za štiri odstotke cene aranžmaja krije odpoved potovanja zaradi nezgode nosilca zavarovanja, njegove smrti ali poslabšanja njegovega zdravstvenega stanja, zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja ali nezgode njegovih ožjih svojcev, zaradi smrti svojca, mobilizacije civilne zaščite in elementarne nesreče v kraju bivanja zavarovanca.

Tu je še paket Brezskrbni za 6,2 odstotka cene aranžmaja, ki vsebuje Osnovni paket, in odpovedi potovanja zaradi obsežne škode na domu zavarovanca, elementarne nesreče, epidemije, pandemije ali ogrožene varnosti na območju potovanja, odpovedi vašega poročnega potovanja, razveze vaše zakonske zveze ali prenehanja vaše zunajzakonske skupnosti.

Obenem velja povračilo tudi v primeru odpovedi potovanja zaradi odpovedi delovnega razmerja s strani delodajalca in odpovedi ali spremembe datuma dogodka, kot so koncert, športni dogodek in ekskurzija.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.