Takšno mnenje imajo tujci o Sloveniji

Foto: K. D. Bohinj
Turisti niso zavzeli le instagrama, tudi na twitterju čivkajo o naši Deželi.
Oglej si celoten članek

Zanimalo nas je, kaj o naši prelepi Sloveniji menijo tujci, zato smo pokukali na twitter pod označbo (hashtag, op. a.) Slovenia in zasledili plaz pohval. Samo nekaj smo jih izbrali za vas in tako še enkrat popihali na dušo naši mali državi, polni presenečenj in čudovitih kotičkov.

"Do ušes sem se zaljubljena v Bled. Cel dan sem opazovala ta čudoviti razgled na jezero. Vreme ne bi moglo biti lepše in voda je tako mirna, da sem se celo jaz preizkusila v veslanju, ki je bil poln smeha," je zapisala ena od uporabnic, druga pa je na kratko povzela: "Slovenija je neverjetna."

Navdušeni so tudi nas Ljubljano. Wayne G je zapisal: "Užival sem v vsaki minuti v Ljubljani. Eno najboljših mest, kar sem jih obiskal v Evropi. Popolnoma neverjetno mesto, odlična kultura, odlična hrana in prijazni ljudje. Mesto lahko raziščete peš. Hvala Ljubljana!"

Ena lepših pohval pa je zagotovo ta: "Če smo pošteni do Slovenije - ve, kako biti lepa." Turisti jo priporočajo tudi družinam, ki so rade na svežem zraku, ki rade raziskujejo hribovje in gorovje, gradove in jame.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • ode
    12:44 30. September 2018.

    Slišali so nekje nekaj o mali, podalpski banana državici. Ko pridejo sem, pa se čudijo, da tukaj ne rastejo banane.

  • 10:06 30. September 2018.

    Ameriški novinar New Work Timesa o Sloveniji......http://www.publishwall.si/masad/post/100867/ameriski-novinar-new-work-timesa-o-sloveniji Nemška novinarka razočarana nad Mariborom, ki ga označuje za "bedo od mesta"..........http://www.rtvslo.si/kultura/drugo/nemska-novinarka-razocarana-nad-mariborom-ki-ga-oznacuje-za-bedo-od-mesta/275108

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.