To so letošnje popularne popotniške barve za Instagram

Foto: Profimedia Žitno polje
Razkrili so najbolj priljubljene barve za potovalne posnetke prek socialnih omrežij v letu 2019.
Oglej si celoten članek

Kalifornijsko mestece Carlsbad je v javnost podalo izsledke svoje raziskave o barvah na potovanjih: Colour of Travel Study. Raziskava opredeljuje "popularne barve, ki se uporabljajo pri inspirativnih fotografijah s potovanj" in barvno psihologijo, ki tiči za njimi.

Študija je analizirala 75 vplivnih oseb z Instagrama, ki so prejeli 50.000 ali več všečkov. V raziskavi so analizirali njihove najpogosteje všečkane fotografije in na ta način določili najbolj trendovskih barve v tem letu za Instgram. 

xxx

Najboljše potovalne barve so ...

Rožnati odtenek: PANTONE 16-1522: Rose Dawn

PANTONE 15-4323: Eterična modra
Čudovit modri ton ...


PANTONE 16-0948 Harvest Gold
Toplo osvetljen zlat odtenek ...


Če želite, da bodo vaše Instagram fotografije najboljše in moderne, morate sodeč po študiji o barvi razmišljati prav toliko, kot o sami vsebini fotografije.

V mestu Carlsbad so sicer ustvaril prav pot, ki vas pripelje do krajev, kjer lahko najdete te barve. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.