V Gradec na zanimivo razstavo, tudi s slovenskim pečatom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V okviru dogodka "Design Month Graz" se bodo predstavili tudi slovenski študenti.
Oglej si celoten članek

Danes zvečer bo v Gradcu v okviru dogodka "Design month Graz" potekala otvoritev razstave z naslovom "Students for tolerance". Študentje oblikovanja iz Dortmunda, Gradca, Ljubljane in Zagreba so se ukvarjali z vprašanjem, kako močne vizualne koncepte in sporočila na temo strpnosti je mogoče razviti s pomočjo različnih oblikovalskih tehnik.

Foto: students for tolerance students for tolerance

študij v tujini Te države imajo brezplačen študij Rezultate so dijaki prevedli v posamezne plakate, ki so predstavljeni v okviru razstave. Nastala dela zaznamujejo raznoliki oblikovalski pristopi in segajo od klasičnega plakata do plakata mešane resničnosti do animiranega plakata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.