Ženske tekačice preplavile ljubljano

Foto: Saša Despot DM tek Foto: Saša Despot DM tek Foto: Saša Despot DM tek Foto: Saša Despot DM tek Foto: Saša Despot DM tek Foto: Saša Despot DM tek Foto: Saša Despot DM tek Foto: Saša Despot DM tek Foto: Saša Despot DM tek
Praznik teka, ženske solidarnosti in dobre zabave.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski park Tivoli je bil danes poln ženskih tekačic v koralno rdečih barvah, ki so se udeležile 14 dm teka. Podale so se na pet in desetkilometrsko progo pri tem darovale svoje tekaške korake za višji cilj s sodelovanjem v dm iniciativi Združimo korake.

"Z njo želi dm v sodelovanju s partnerji in podporniki ozaveščati o pomembnosti uravnoteženega prehranjevanja otrok in spodbujati vse Slovence in Slovenke k aktivnemu življenjskemu slogu," so sporočili organizatorji. "Korake vseh tekačic 14. dm teka bo dm pretvoril v donacijo slovenskim osnovnim šolam."

Foto: Saša Despot DM tek

Donacijo, v obliki prehranskih izdelkov iz trajnostne pridelave in pripomočkov za zabavne učne ure gospodinjstva, bodo podarili vsem 5. in 6. razredom osnovnih šol po Sloveniji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.