Filipinsko mesto služi z izdelavo krst

Foto: Žurnal24
Filipinsko mesto Santo Tomas, ki leži 50 km severno od Manile, vse bolj živi od nenavadnega posla.
Oglej si celoten članek

Okoli 200 majhnih podjetij je našlo zanimivo tržno nišo in vsak mesec proizvede deset tisoče krst. Nekateri, tako kot Ranillo Gomez, so se specializirali za izdelavo kovinskih krst, ki so bolj obstojne. ''Ko nas prosijo za več krst, jih pač priskrbimo, vendar ne molimo, da bi čim več ljudi umrlo. So pač časi, ko je povpraševanje večje,'' je povedal.

Izbira krst je večja kot včasih, če umirate od želje, da bi že za življenja imeli kakšno, pa boste morali za tiste najcenejše odšteti od 68 dolarjev navzgor.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.