Mutu tri tedne brez žoge

Foto: Žurnal24 mutu_afp
Nogometaš italijanske Fiorentine in romunske reprezentance Adrian Mutu si je poškodoval stegensko mišico. Z igrišč bo odsoten najmanj tri tedne.
Oglej si celoten članek

Romunski nogometaš Adrian Mutu bo zaradi poškodbe desne stegenske mišice z nogometnih zelenic odsoten tri tedne. Poškodoval se je na italijanski prvenstveni tekmi proti Udineseju, ko je Fiorentina izgubila z 1:2. To je bil je sploh prvi poraz tega moštva v letošnji sezoni Serie A. "Klubski zdravniki so romunskega selektorja Victorja Piturco že prosili, da Mutuja ne vpokliče v izbrano vrsto. Ta je prošnjo upošteval,“ je dejal Fiorentinin predstavnik za odnose z javnostmi Paul Zaharia.

Mutu zaradi poškodbe ne bo mogel pomagati romunski reprezentanci, ki bo v soboto, 17. 11 igrala proti Bolgariji. Z zmago bi si bržčas zagotovila prvo mesto v skupini G kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Avstriji in Švici. Slovenija bo v soboto prosta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.