Najbolj glamurozna je blond

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Za glamurozen videz pričeske so obvezni dodatki pena, sprej za zaščito las, sprej za lesk in lak za lase.
Oglej si celoten članek

Videz Naomi Campbell je svež in sijoč, temu primerna pa je tudi njena pričeska – sveža, sijoča in glamurozna. "Glamurozno pričesko predstavljajo dolgi in kodrasti lasje z veliko volumna in leska, kratki lasje z veliko volumna, ki delujejo elegantno in prefinjeno, ter visoko speti lasje," je pojasnila Mira Simič iz frizerskega salona MiSi, ki bo poskrbela za glamurozno, seksi in divjo pričesko treh dobitnic glavne nagrade Glamurozne preobrazbe.

Posebno veliko nege
Kot je pojasnila Simičeva, se mora stilu glamurozne pričeske prilagoditi tudi tehnika striženja in barvanja las. "Za najbolj glamurozno velja blond barva, sledijo pa ji različni odtenki rjave barve." Barvani lasje za glamurozen videz potrebujejo še posebno veliko nege. Osnova glamurozne pričeske je namreč visok lesk, zato so potrebne redne kure za zdrave lase. "Da pričeska ostane kar se da sveža, sijoča in glamurozna, je priporočljivo, da se kot dodatki za pričesko uporabljajo pena za ustvarjanje volumna, sprej za zaščito las pred vremenskimi spremembami in sprej za lesk ter lak za lase," dodaja Simičeva.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.