Obleka za tujo mis

Foto: Žurnal24 Kreacija Urše Drofenik Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Priznana modna oblikovalka je poznana po zanimivih, elegantnih in igrivih večernih kreacijah. Trenutno je najbolj ponosna na obleko, ki jo bo na prihodnjem izboru za mis sveta nosila tuja misica.
Oglej si celoten članek

Njena odskočna deska v svet mode in oblikovanja so bila tekmovanja, pri nas in v tujini, ki se jih udeležuje še danes. Osvojila je veliko priznanj, njene kreacije pa so bile predstavljene na modnih revijah, izborih za miss, nosile so jih voditeljice raznih prireditev. Tako si je s prepoznavnostjo pri ljudeh vzbudila zanimanje in zaupanje, ki ju vedno znova nadgrajuje.

Ker šiva po naročilu, vsaka kreacija pripoveduje svojo zgodbo. Prilagojena je posamezniku, njegovim željam in slogu. Predhodno se pogovori tudi o ceni, saj sta od nje odvisna kroj in izbira materiala. Tak način dela ji zelo ugaja in pravi, da se od strank veliko nauči, včasih jo opozorijo na malenkosti, ki jim sama ne bi posvečala pozornosti. Tako dobiva vedno nove ideje, ki razsežnost njenih kreacij še povečajo. Sledi tujim modnim trendom in jih s poudarkom na detajlih naredi bolj nosljive.

Opaža, da smo Slovenci vedno bolj odprti za drugačnost, samosvojost. Sprva so stranke k njej pristopale s strahom in mislijo, da šiva le za znane, vendar temu ni tako. Poleg večernih toalet šiva tudi poročne obleke in bolj vsakdanje kose, s katerimi si lahko popestrite in nadgradite svoj stil.

Rada ima bogate, opazne kreacije. Obožuje vzorce, se z njimi poigrava. Odloča se za zelo raznolike materiale, kot so svila, poliestri, viskoza in bombaž. Veliko je svetlečega, perl, pa tudi Swarovski kristalov.

V prihodnosti načrtuje širitev podjetja in izdelavo manjših kolekcij, katerih kreacije bo povezovala skupna nit: osredotočila se bo na večerne obleke, saj jih kljub nasičenosti z modnimi trgovinami pri nas primanjkuje. Njene kreacije si lahko ogledate v modnem ateljeju v Rogaški Slatini in v blagovnici Nama v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.