Odličen tatarski biftek

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za pripravo tatarskega biftka boste rabili le okoli 20 minut.
Oglej si celoten članek

Sestavine 

govedina (plučna ali stegno): 400 gramov
rumenjak: 2
sol: po okusu
poper: po okusu
paprika v prahu: po okusu
kumina v prahu: po okusu
peteršilj: dve vejici
čebula: 2
kapre: 2 čajni žlički
kajenski poper: po okusu
gorčica: 1 jedilna žlica
majoneza: 1 jedilna žlica
margerina: 40 gramov

Že v mesnici lahko prosite mesarja, da vam meso zmelje v strojčku za mletje mesa. Čebulo, kapre in peteršilj nasesekljajte v multipraktiku. Nato vse sestavine vključno z mesom premešajte. Tatarski biftek pustite počivati nekaj ur v hladilniku. En rumenjak lahko pustite tudi za okrasitev. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.