Poudarite obraz

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Najbolj seksi pričeske so kratko pristriženi lasje, paževske dolžine in dolgi, valoviti lasje.
Oglej si celoten članek

Seksi pričeske, kot jih ima Christina Aguilera, so drzne in poudarjajo seksapilnost. "Med takšne pričeske se uvrščajo kratko pristriženi lasje, paževske dolžine in dolgi, valoviti lasje," je povedala Mira Simič iz frizerskega salona MiSi, kjer bodo dobitnicam glavne nagrade Glamurozne preobrazbe uredili glamurozno, seksi in divjo pričesko. V frizerskem salonu MiSi se pri ustvarjanju seksi pričeske največkrat poigrajo s stopničastim striženjem in močno zunanjo linijo, ki poudari obraz, ga naredi drznega in zapeljivega. Seksi pričeska je sicer najbolj primerna za ovalno, kvadratasto in srčasto obliko obraza.   

Več dela z dolgo pričesko
"Če se za seksi videz odločite s kratko pričesko, boste imeli pri negi bistveno manj nege kot pri seksi pričeski z daljšimi lasmi. V obeh primerih pa se priporoča hidrantna nega, ki vključuje šampon in balzam ter serum za konice," svetuje Mira Simič iz MiSi. Pri oblikovanju seksi pričeske si lahko pomagate z likalnikom, kodralnikom, fenom in krtačo, uporabite pa lahko tudi suho oblikovanje pričeske z voskom, gelom in lakom. Če seksi pričesko poistovetimo s pričesko Christine Aguilera, je najbolj seksi svetla, blond barva, ki spominja tudi na seksapilno ikono Marilyn Monroe.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.