S Shermanology bodo plesali ...

Foto: Arhiv organizatorja Shermanology Foto: Arhiv organizatorja Shermanology Foto: Arhiv organizatorja Shermanology
Da ljubljanski Cirkus nikoli ne počiva, bo 19. januarja dokazal nizozemski trio Shermanology, ki velja za klubski vrhunec tega meseca. Trem izžrebancem podarjamo po eno vstopnico. Ste med njimi?
Oglej si celoten članek

Vstopnico, s katero bodo noč s Shermanology preplesali brezplačno, prejmejo Jernej Kovač, Denis Štefančič in Lidija Kozelj. Čestitamo!

Shermanology je nizozemski trio, ki ga sestavljajo predstavniki družine Sherman, pot med zvezde klubske scene pa si je utrl s svojim energičnim performansom, house bitom in gospel vokalom.

Čeprav so Leon, Andy in Dorothy svojo glasbeno kariero začeli vsak posebej, sta slednja pred tremi leti začela odkrivati skupno energijo in s trdim delom ustvarila Shermanology. Kmalu sta ju odkrila kralja housa, Funkerman in Fedde le Grand, s katerima sta tudi sodelovala, ko pa se jima je pridružil še Leon Sherman, sta plesno sceno napadla z novim skrivnim orožjem.

Tako so trio opazila velika imena Afrojack, Chukie, Avicci in Shapeshiters, s katerimi so nadobudneži svoje ideje delili tudi v studiu, z njihovo pomočjo pa so plesnim hitom dali novo podobo.

Za vstopnico boste v predprodaji na blagajni Cirkusa odšteli pet evrov, na Eventimu pa sedem evrov. Na dan dogodka boste zanjo odšteli 13 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.