100 sadik pri Žalčanih

Foto: Žurnal24 Policijsko poizvedovanje je vodilo v pravo smer; v pravcati rastlinjak s sto sad
Setev brez žetve; 23- in 40-letni Žalčan sta si očitno obetala dober posel brez krčmarja. Policija je pri njiju odkrila sto rastlin prepovedane konoplje.
Oglej si celoten članek

Celjski kriminalisti so že decembra lani pridobili podatke o osebah, ki naj bi na žalskem območju gojile konopljo, ter o lokaciji, kjer naj bi to konopljo gojili.

Po zbranih obvestilih so kriminalisti pridobili odredbo za izvedbo hišne preiskave stanovanjske hiše in pripadajočih gospodarskih objektov. Pri četrtkovi hišni preiskavi so tako odkrili skrit prostor, kjer sta imela Žalčana pravcati rastlinjak za marihuano. Vseh sto sadik konoplje in pripomočke za gojenje so možje postave zasegli.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa z mamili bodo kriminalisti podali kazensko ovadbo zoper oba Žalčana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.