104 km/h skozi naselje

Foto: Policija
Foto: Policija
Murskosoboški policisti so v Beltincih ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je prekršil več cestno - prometnih predpisov.
Oglej si celoten članek

Murskosoboški policisti so med redno kontrolo v nedeljo med drugim obravnavali 42-letnega voznika, ki je skozi naselje pripeljal kar 104 km/h. Policisti so ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, da vozi neregistriran avto in še, da vozi pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal 0,62 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Vožnja bo 42-letnika drago stala: za vse prekrške mu grozi denarna kazen v skupni vrednosti 2.800 evrov, osebni avtomobil so mu policisti že zasegli, dodelijo mu lahko 28 kazenski točk in tudi prepoved opravljanja vozniškega izpita.

Policisti so zoper prekrškarja že vložili obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:32 12. September 2014.

    A zdaj bomo začeli obtoževati ljudi, ker bi ti LAHKO nekaj naredili? Potem lahko zapreš celo Slovenijo.

  • 16:00 12. September 2014.

    Mogoče bi ga lahko obtožili ogrožanja ! To je namreč ogrožanje državljanov, ker je podobno, kakor bi hodil alkoholiziran nasilnež …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.