12 evrov za zdravje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Začenja se cepljenje proti sezonski gripi.
Oglej si celoten članek

Na Zavodu za zdravstveno varstvo Ljubljana bodo v ponedeljek, 7. oktobra, začeli cepljenje proti sezonski gripi. Cepljenje bo možno po predhodnem naročilu na telefon 01/586 39 20 in 01/586 39 00 ob delavnikih med 8. in 11. uro. Z naročanjem bodo začeli že jutri.

V Celju in Novem mestu bodo s cepljenjem predvidoma začeli sredi drugega tedna, v Kopru pa po 15. oktobru. Za točen urnik cepljenja se obrnite na najbližje zdravstvene ustanove.

Komu priporočajo cepljenje?

Cepljenje pred sezonsko gripo se svetuje osebam, starim več kot 65 let, odraslim in otrokom, ki imajo kronične bolezni pljuč, srca in presnove ter jetrne, ledvične in živčno-mišične bolezni ali pa so imunsko oslabljeni, in otrokom, starim od šest do 23 mesecev. Priporočljivo je tudi, da se cepijo oskrbovanci v domovih za starejše občane in nosečnice.

Redna cena cepiva je 12 evrov, za kronične bolnike in starejše od 65 let pa cena znaša 7 evrov.    

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:11 30. September 2013.

    Cepljenja S O Izredno Škodljiva !!! Sem Prebral Vse Raziskave, in Sedaj me Nemore skoraj Nihče več prepričati , da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.