12-letnica je še vedno pogrešana, bodite pozorni na to jakno

Foto: Policija Pogrešana Tiana Černeka Foto: Policija pogrešana Tiana Černeka Foto: Policija pogrešana Tiana Černeka
Policisti in kriminalisti še vedno intenzivno zbirajo podatke o tem, kje bi lahko bila pogrešana 12-letnica.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo objavili, da je pogrešana 12-letna Tiana Černeka iz Ankarana. Pogrešane, ki je v ponedeljek predčasno odšla iz šole, potem pa izginila, še vedno niso našli. 

Pogrešana 12-letnica predčasno odšla iz šole, od takrat je niso videli

"Nekatere informacije kažejo, da je najverjetneje še vedno na Obali, zato pošiljamo dodatni fotografiji, na katerih se vidi predvsem njena precej prepoznavna jakna," so sporočili policisti. 

Foto: Policija pogrešana Tiana Černeka

"Policija za enkrat NE sumi, da je pogrešana žrtev kaznivega dejanja," so še dodali. Vsem se vnaprej zahvaljujejo za pomoč pri iskanju. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:49 30. November 2017.

    Ne podpiram nasilja nad otroci,ampak smrkljo treba namlatit,ko se vrne,da vec nikoli ne bo pomislila na taksno neodgovorno dejanje.Napacna druzba …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.