12-letnico je povozil tovorni vlak

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prečkala je prehod z Andrejevim križem.
Oglej si celoten članek
Kot smo poročali včeraj, je vlak ob 15.52 na železniški postaji Rodica v občini Domžale vlak zbil mladoletno osebo, ki je na kraju nesreče umrla.
Nesreča Vlak do smrti zbil deklico

Kot so danes sporočili s policije, je v nesreči umrla 12-letna deklica. Deklica je kolesarila iz smeri Rodice proti Mengšu in prečkala zaznamovan prehod (za pešce ali kolesarje) s prometnim znakom (Andrejev križ), ko je iz smeri Kamnika proti Ljubljani pripeljal tovorni vlak in trčil vanjo. 12-letnica je utrpela tako hude poškodbe, da je umrla na kraju nesreče.

V zvezi dogodka policisti nadaljuje z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:05 17. Avgust 2017.

    Grozljivo je to, da še vedno ogromno nezavarovanih prehodov čez železniško progo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.