120 delovnih mest

Foto: Žurnal24 Nov Baumaxov center na robu Občine Šenčur nameravajo odpreti spomladi prihodnje
Kranj. Strabag gradi nov Baumaxov trgovski center.
Oglej si celoten članek

Gradnja. Novi Baumaxov trgovski center, ki ga ob avtocestnem priključku Kranj Vzhod gradi in financira podjetje Strabag, bo zagotovil 120 delovnih mest. Pripravljalna dela potekajo že nekaj časa, temeljni kamen so položili prejšnji teden, trgovski center pa nameravajo odpreti spomladi prihodnje leto.

Vrednost investicije je približno 20 milijonov evrov, gradnja naj bi trajala osem mesecev, trgovski center pa se bo razprostiral na več kot 40 tisoč kvadratnih metrih površine. Investitor jih je odkupil od Občine Šenčur, ki je investicijo pozdravila in tudi pomagala pri postopkih za pridobitev gradbenega dovoljenja. “Prinaša veliko novih delovnih mest. Tega ne moremo zanemariti,” je dejal župan Miro Kozelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.