14-letnika vrglo s traktorja

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 nesreča osebni-traktor Foto: Žurnal24
Traktor neregistriran in neosvetljen. Rezultat: trije poškodovani.
Oglej si celoten članek

Vzrok včerajšnje nesreče, ki se je zgodila nekaj pred 21. uro na regionalni cesti v bližini naselja Šempeter v Savinjski dolini, je bila neustrezna opremljenost traktorja.

29-letni voznik kmetijskega traktorja s priklopljeno cisterno je s poljske ceste zapeljal na regionalno cesto v smeri proti Žalcu. V tistem trenutku je iz smeri Šempetra proti Žalcu pripeljal 24-letni voznik osebnega avtomobila in silovito trčil v neosvetljeno priklopno vozilo.

V nesreči se je huje telesno poškodoval 14-letni potnik na neregistriranem traktorju, ki ga je ob trčenju vrglo s traktorja, lažje pa sta se poškodovala oba voznika.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.