1,45 milijona evrov in 70 ljudi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pri RTV bodo za projekt olimpijskih iger odšteli 1,45 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Koliko od tega so odšteli za zakup pravic in koliko za potne stroške, časniku Finance niso pojasnili. Gostujoči komentatorji jih ne stanejo nič, saj ne dobijo honorarja.

70 ljudi

V Londonu pri projektu s TV Slovenija sodeluje 41 oseb, Radio Slovenija ima tam 11 zaposlenih – tako novinarjev kot tehnikov. Eden skrbi za splet, ostali del ekipe pa projekt pokriva v Ljubljani.

Nič niti o prihodkih

Kot še pišejo Finance, jim na RTV SLO niso razkrili niti, koliko dodatnih prihodkov načrtujejo zaradi prenosov. "Služba za trženje programov je namreč športne dogodke v letu 2012 prodajala v obliki celoletnih paketov. Takšni paketi naročnikom na eni strani omogočijo nižjo ceno na sekundo, na drugi strani pa se naročniki obvežejo porabiti oglaševalski denar tudi v drugih športih v letu 2012," so jim odgovorili.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.