15-letnica zabodla vrstnico

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na Dunaju najstnica zabodla svojo prijateljico, razlog naj bi bil ljubosumje. Zabodena 16-letnica je v kritičnem stanju.
Oglej si celoten članek

Spor med najstnicama se je zgodil v stanovanju 36-letnega znanca obeh deklet v času, ko je ta zapustil stanovanje in odšel k zdravniku. Ko se je po kakšni uri vrnil, je videl, da 15-letnica poskuša oživljati kolegico, ki ob prihodu reševalcev ni več kazala znakov življenja. Zdravnica je nato zatipala zelo šibak srčni utrip.

Dekle so nemudoma odpeljali v bolnišnico in jo poskušali rešiti z operacijo, ki pa ni prinesla uspeha. 16-letnica je poškodbam podlegla.

15-letno storilko so aretirali. Motiv za dejanje še ni znan, lahko pa bi šlo za ljubosumje. Vlogo bi lahko odigral tudi alkohol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.