15-letnik izginil neznano kam

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
V ponedeljek je neznano kam izginil mladoletni Musa Bejta.
Oglej si celoten članek

Pogrešani je visok 170 centimetrov, suhe postave, svetle polti in podolgovatega obraza. Ima črne oči in kratke črne lase, oblikovane v irokezo. Govori slovenski, romski, albanski in turški jezik. Oblečen je bil v Adidasovo modro trenirko z modrimi črtami in športno temnomodro jakno, obute pa je imel športne copate znamke Nike.

Policija vse, ki bi ga videli ali vedeli karkoli o njegovem izginotju, prosi, naj informacije sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 12 00.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.