15-letnik ubil svoja mlajša brata

V Salt Lake Cityju so aretirali 15-letnika, ki je osumljen umora svojih dveh mlajših bratov.
Oglej si celoten članek

Iz ZDA spet prihaja grozljiva vest. Policija sumi, da je neki 15-letnik do smrti zabodel svoja dva mlajša brata. Trupa fantkov, ki sta dočakal le štiri in deset let, so odkrili v družinski hiši. Policijo je obvestila mati, ki je na tleh najprej odkrila 4-letnika. Sprva je mislila, da sta njena starejša sinova izginila, a se je na žalost motila. Truplo 10-letnika je pozneje v hiši odkril policist.

Po prvih izsledkih je 15-letnik sam izvršil zločin. Na bratca je pazil, medtem ko je mati ostale otroke odpeljala na neko prireditev, so še sporočile tamkajšnje oblasti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.