151 domnevnih kršitev

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danes do 18:30. ure so na inšpektoratu za notranje zadeve zabeležili 151 domnevnih kršitev volilnega molka.
Oglej si celoten članek


Dežurna služba republiškega inšpektorata za notranje zadeve je do 18:30 ure sprejela 151 prijav domnevnih kršitev volilnega molka, so sporočili z ministrstva za notranje zadeve. "V zadnjih urah se je povečalo predvsem število prijav, ki se nanašajo na poslana kratka sporočila prek mobilnega telefona (SMS)," so zapisali v sporočilu za javnost.

Takih prijav so prejeli kar 37, sledijo prijave domnevnih kršitev na spletu (28), delitev volilnega materiala (27) in druge domnevne kršitve.

Obvestilo uredništva: Zaradi predvolilnega molka smo možnost komentiranja izključili.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.