16-letnika so oživljali več kot eno uro

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novo o smrti 16-letnika v fitnesu v Murski Soboti.
Oglej si celoten članek

Policija je sinoči poslala dodatne informacije o smrti 16-letnika v fitnesu v Murski Soboti.

"Pomurski policisti o smrti mladoletnika v enem izmed fitnes centrov v Murski Soboti včeraj nismo bili obveščeni," so sporočili. V soboto so dobili informacijo o dogodku in začeli z zbiranjem obvestil.

Ugotovili so, da je do dogodka prišlo v petek okrog 21. ure. Informacije Slovenskih novic, ki smo jih povzeli včeraj, so bile, da je do dogodka prišlo obrog 16. ure.

"Nujna medicinska pomoč je na kraju mladoletnika oživljala skoraj eno uro. V danem primeru gre za dogodek, nenadno smrt in ne za sum kaznivega dejanja. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo. O dogodku sta bila obveščena državni tožilec in preiskovalni sodnik. Policisti o dogodku zbiramo obvestila," so še sporočili policisti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:51 19. Marec 2023.

    Revček je dobil "iznenaditis", ki ga dobijo VSI Cepci - slej ko prej , ... in kako bo vlada odgovarjala …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.