1.600 evrov globe

Foto: Žurnal24 O lokalu brez stranišč na avtobusni postaji smo pisali v začetku tedna; njegovi
Parenzana Burger. Ponoči delali brez ustreznega dovoljenja.
Oglej si celoten članek

Tržna inšpekcija je ugotovila, da lokal Parenzana Burger na avtobusni postaji nima ustreznega dovoljenja, na podlagi katerega bi lahko delal vsak dan tudi po 22. uri. Odgovorni so zato dobili odločbo o kazni v višini 1.600 evrov.

Inšpekciji so sicer predstavniki lokala zatrdili, da lahko njihovi gostje uporabljajo stranišča bližnjega kluba The Tito’s. Očitno pa nobeden od njiju še nima potrebnih dovoljenj. "Za lokal The Tito's je bila podana vloga samo za podaljšanje obratovalnega časa ob sredah, petkih in sobotah od 21. do 4. ure; o tem še ni bilo odločeno. Glede Parenzana Burgerja pa bomo odločili januarja, glede na znana dejstva pa bomo kontaktirali tudi inšpekcijske službe," so nam sporočili s koprske 
občine. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.