18-letnica skozi rdečo v nesrečo

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
18-letna voznica skozi rdečo luč, avtomobil pristal na strehi.
Oglej si celoten članek

"18-letna voznica je včeraj opoldan na Trati v Škofji Loki z avtomobilom zapeljala v rdečo luč na semaforju in v križišču povzročila prometno nesrečo. Trčenje z drugim avtomobilom, ki je v križišče zapeljal pravilno, sicer ni bilo silovito, a vseeno dovolj močno, da je avtomobil povzročiteljice prevrnilo na streho, po kateri je drsela še slabih 50 metrov. Na strehi je tudi obstala, v nesreči pa se je k sreči samo lažje poškodovala," so sporočili s kranjske policijske uprave. 

Pol minute vredno več kot življenje

"To se zgodi, ko je pol minute posamezniku vredno več kot življenje in premoženje ljudi. Žal je pogosto tako. Hitrost vožnje je takrat običajno višja, voznik je manj zbran in pozoren, na semaforjih pogosto lovi zeleno luč, vozi na neustrezni varnostni razdalji, posledica pa so izsiljevanja prednosti, nesreče, poškodbe itd. Dejstvo je, da ni težko peljati hitro, se je pa problem hitro ustaviti. Zato vozniki, ne tvegajte in ne postanite del črne statistike," opozarjajo kranjski policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 21:47 21. Avgust 2015.

    Verjetno se je zatipkala na smartiju,pa ni opazla.

  • 20:39 21. Avgust 2015.

    a oranžna luč na semaforju tebi nč ne pomeni???? ti si pol groza na cesti!!!!!

  • 20:36 21. Avgust 2015.

    vsem 18 letnikom je treba takoj doživljensko pobrat vozniško!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.