1.830 evrov kazni in 17 točk

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Voznik začetnik je na vsak način poskušal pobegniti policistom in storil več prometnih prekrškov – vse skupaj pa ga bo stalo skoraj dva tisočaka.
Oglej si celoten članek

1.830 evrov globe in 17 kazenskih točk so gorenjski prometni policisti včeraj popoldne podelili mlademu vozniku. Vzeli so mu vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Štiriindvajsetletnik iz okolice Žirovnice ni hotel ustaviti, ko so ga policisti hoteli ustaviti. Nato je na Laborah pri Kranju prevozil rdečo luč na semaforju, v nadaljevanju vozil še po nasprotnem
smernem  vozišču, premikov z vozilom pa ni nakazoval s smerniki.

Vozil je pod vplivom alkohola; napihal je  0,23 mg/l, med postopkom pa se je še naprej upiral policistom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:32 23. Januar 2014.

    Žurnalček...ne tako na pamet...kaj si pameten če pojma o pojmu nimaš! Ti bom mal razčlenil razlago določb različnih zakonov, da …

  • 23:02 25. November 2013.

    Če si kupujejo kitajske najlonke namesto vsaj Savinih gum , potem lahko sklepaš , kako varno se gredo pogone za …

  • 23:00 25. November 2013.

    Da bog , da treščel v tebe ! K bi ti videl kje in kako polcaji delajo izpite in ,da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.