19-letnica zbila 22-letnika in pobegnila

Foto: Saša Despot koronavirus
Včeraj, malo pred poltretjo uro popoldan, je 19-letna voznica osebnega avtomobila hrvaških registrskih oznak, hrvaška državljanka, v Hardeku odvzela prednost 22-letnemu vozniku kolesa z motorjem in trčila vanj.
Oglej si celoten članek

Voznik kolesa z motorjem je po trčenju padel in se lahko telesno poškodoval, voznica pa je, ne da bi sploh ustavila, odpeljala s kraja prometne nesreče in tako zapustila ponesrečenca v prometni nesreči brez pomoči.

Poškodovanega voznika so z reševalnim vozilom prepeljali v ptujsko bolnišnico, policisti pa so pobeglo voznico ustavili v Cvetkovcih. Kazensko jo bodo ovadili pristojnemu tožilstvu, so sporočili policisti mariborske policijske uprave. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.