V hudi nesreči umrl mlad motorist

Foto: PGD Laško Smrtna prometna nesreča motorista pri Laškem
V petek ob 20.36 se je v bližini naselja Debro, na relaciji Laško-Celje zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Umrl je 28-letni motorist.
Oglej si celoten članek

19-letni voznik se je z osebnim avtomobilom vključeval v cestni promet, z makadamskega parkirišča ob desnem smernem vozišču glavne ceste, v smeri proti Celju. Pri tem ni upošteval pravila o prednosti. Na glavno cesto je zapeljal v trenutku, ko je iz smeri Laškega pripeljal 28-letni motorist. Motorist se je v trčenju tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel, so sporočili s celjske policijske uprave. 

19-letni voznik osebnega vozila in njegova sopotnica v prometni nesreči nista bila poškodovana.

Druga smrtna žrtev v tem tednu

To je v tem tednu že druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, letos sedma. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah na območju celjske policijske uprave umrlo štirinajst ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.