20 letnik z nožem nad vrstnika

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Poškodovanega so odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne, nekaj po 13. uri, je pred zdravstveno ustanovo na Delavski poti v Črnomlju prišlo do pretepa. 

"Posredovali so črnomaljski policisti, ki so zoper dve osebi uporabili prisilna sredstva, ju obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje," pojasnjuje Alenka Drenik iz PU Novo mesto. "Ugotovili so, da je 20-letni osumljenec iz Kočevja z nožem napadel in poškodoval 19-letnega moškega iz Črnomlja."

V napadu je sodeloval tudi mladoletnik iz Kočevja. "Poškodovanega 19-letnega moškega so reševalci odpeljali v bolnišnico, policisti  pa okoliščine spora in napada še preiskujejo," še pravijo pri PU Novo mesto. "Po zaključeni preiskavi bodo zoper osumljenca na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.