21-letni voznik umrl na kraju

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V Pogancih pri Novem mestu trčili osebni vozili. Povzročitelj, 21-letni voznik, umrl na kraju. Kriva neprilagojena hitrost.
Oglej si celoten članek

Okoli 15.30 se je v Pogancih pri Novem mestu zgodila huda prometna nesreča.

Po prvih ugotovitvah policije je 21-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz Metlike proti Novem mestu. V Pogancih je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtomobil, ki ga je iz smeri Novega mesta pripeljal 55-letni voznik.Mladenič je umrl na kraju, reševalci pa so poškodovano 20-letno potnico in 55-letnega voznika drugega udeleženega avtomobila odpeljali v bolnišnico.

Regionalna cesta Novo mesto – Metlika je bila v Pogancihzaradi nesreče zaprta več ur.

V prometnih nesrečah na slovenskih cestah sta danes ugasnili že dve življenju, prva nesreča s smrtnim izidom se je okoli 1.45 zgodila na območju Slovenj Gradca, druga pa ob 5.47 v vasi Prem v občini Ilirska Bistrica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:53 24. Junij 2012.

    Da ni tale vikend posledica znižanja kazni naše pametne vlade z Obritoglavcem in njegovimi plešočimi pudlji in ene pudljice??

  • 18:45 24. Junij 2012.

    Fotke nesreče:<br />http://slo-kronika.si/novice/zaradi-neprilagojene-hitrosti-21-letnih-povzrocil-nesreco-in-umrl-dva-poskodovana/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.