21-letnica porezala fanta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes ponoči je 21-letnica v Kranju po sporu s 23-letnikom vzela v roke nož in ga začela rezati.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili ponoči obveščeni, da je v stanovanju v Kranju ženska z nožem porezala moškega.

Kot so ugotovili, je na obisk k 21-letni ženski in 22-letnemu moškemu prišel 23-letni moški, med njimi pa je nato prišlo do prepira in pretepa. Pri tem je 21-letnica z nožem po rami porezala 23-letnega moškega.

Poškodovani je nato ob tla vrgel njen prenosni računalnik in odšel iz stanovanja ter nato sam poiskal zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Kranj. Policisti bodo zoper vse izdali plačilne naloge zaradi kršenja javnega reda in miru, zoper 21-letno žensko pa bodo podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.