21-letnik umrl zaradi zadušitve

Foto: Žurnal24 "Vsi so policiji že poznani kot storilci premoženjskih kaznivih dejanj, skupaj s Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Znane so podrobnosti uboja v Kidričevem. Vpleteni so stari znanci policije. Smrt je bila splet nesrečnih okoliščin. "21-letnik je umrl zaradi zadušitve," so zatrdili na PU Maribor.
Oglej si celoten članek

"21-letni Samir Demaj je v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah v stanovanjskem bloku v Kidričevem umrl zaradi zadušitve," je pojasnil Vlado Maksimović, vodja oddelka za splošno kriminaliteto PU Maribor. Uboj, ki se je zgodil v stanovanju enega od vpletenih štirih moških, je po njegovih besedah splet nesrečnih okoliščin in prekomerno popitega alkohola, saj so se mladeniči sicer družili in se že dalj časa poznali.

Galerijo kraja tragedije si oglejte TUKAJ.

28-letni osumljenec je bil v ponedeljek zaslišan pred preiskovalnim sodnikom na Ptuju, kjer je dejanje tudi priznal, zato ostaja v priporu. Ostala dva sta že na prostosti.

Kriv je alkohol
"Vsi so policiji že poznani kot storilci premoženjskih kaznivih dejanj, skupaj so istega večera vlomili tudi v trgovino v neposredni bližini bloka in iz nje odnesli večjo količino alkohola in cigaret," je povedal Maksimović. Dodal je še, da so policisti v stanovanju, kjer se je zgodil uboj, le mesec pred tem opravili tudi hišno preiskavo in zasegli manjšo količino trdih in mehkih drog, julija pa enega od vpletenih tudi pridržali zaradi serije vlomov. Pri uboju pa ni šlo za dolžniško-upniška razmerja, kot se je te dni govorilo v soseski.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.