21-letnik zabodel 34-letnika

Na Štajerskem je prišlo do prepira, v katerem je 21-letnik z nožem zabodel 34-letnika.
Oglej si celoten članek

Moška naj bi se po ugotovitvah policije pred dogodkom sporekla in stepla v enem izmed gostinskih  lokalov. V pretepu sta bila oba poškodovana. Poškodovani 21-letnik  je po dogodku  odšel do hiše 34-letnega soseda in ga na vhodu v hišo  z nožem zabodel v predel prsi. Osumljeni je s kraja  najprej pobegnil, nato pa se je vrnil na kraj dogodka, kjer so ga policisti tudi prijeli. 

Poškodovanega 34-letnika so po dogodku z reševalnim  vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer so ga zaradi lažjih poškodb do danes zadržali na opazovanju.  Zaradi poškodb  so  v  bolnišnico v nadaljevanju  odpeljali tudi 21-letnega osumljenega. Po podatkih policije bo tudi on danes zapustil bolnišnico.

21-letnika bodo kriminalisti kazensko ovadili zaradi poskusa uboja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.