21-letnika ubili trije tigri

Foto: EPA
Foto: EPA
V živalskem vrtu v Köbenhavnu so trije tigri ubili 21-letnega tujca, ki je splezal v njihovo kletko. Policija za zdaj ne izključuje niti možnosti nesreče niti možnosti samomora.
Oglej si celoten članek

Moškega afganistanskega rodu, ki je prejšnji mesec dobil dansko državljanstvo, so zaposleni v živalskem vrtu v kletki našli davi. Kot je sporočila policija, je mladenič ležal na tleh, zanj pa so bili usodni ugrizi v vrat, dimlje in nogo.

Prič, ki bi videle 21-letnika vstopiti v kletko, po navedbah danske policije ni. Podrobnosti o preminulem tujcu prav tako še nimajo, zato ne izključujejo možnosti samomora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.