22-letni ropar z nožem poškodoval občana

Foto: arhiv Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Fotografija je simbolična.
Včeraj dopoldne je v Šiški grozil z nožem in oropal občana.
Oglej si celoten članek

Včeraj dopoldne je na območju Šiške mlajši moški grozil starejšemu oškodovancu in bil fizično nasilen. Na kraju so posredovali  policisti, ki so na Celovški cesti osumljenca prijeli, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

22-letni osumljenec je občanu zagrozil in od njega zahteval, da opravi dvig gotovine na bankomatu. Grožnje je podkrepil z nožem. Oškodovanec mu je nato izročil denarnico, iz katere je storilec odtujil nekaj sto evrov gotovine. Napadeni moški je pri tem utrpel poškodbe.

V postopku proti 22-letnemu roparju so policisti zasegli ukradene predmete, mu odvzeli prostost in ga privedli k preiskovalnemu sodniku. Osumljenec je bil v preteklosti že obravnavan zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, so dodali v PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.