22-letnik taksistu prerezal vrat

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sredi Ljubljane in sredi belega dne je na praznični petek 22-letnik napadel taksista in mu prerezal vrat. Storilec je že v priporu.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so v petek nekaj minut po polšesti popoldne prejeli klic občana, ki je na Kunaverjevi ulici našel hudo poškodovanega moškega. Šlo je za taksista, ki je imel prerezan vrat.

Policisti so ugotovili, da je v taksi v središču mesta vstopil mlajši moški, ki se je s taksijem želel odpeljati v smeri Šiške. Med vožnjo, na Kunaverjevi ulici, je taksista napadel s tapetniškim, tako imenovanim olfanožem in mu poškodoval vrat. Po dejanju je osumljeni pobegnil.

"Taksista so odpeljali v klinični center, po naših informacijah ni v smrtni nevarnosti," je za Žurnal24 povedala Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policije. Dodala je, da je storilec, 22-letni Ljubljančan, v noči po dejanju sam poklical policijo in jih počakal, da so prišli ponj. Policisti so ga odpeljali k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj naročil pripor.

Zakaj se je mladenič spravil nad taksista, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:00 5. Maj 2014.

    S takimi in podobnimi samo v norišnico ... in zapret za zmeraj ...

  • 16:41 5. Maj 2014.

    no sej, dobil bo 20 in odsedel 10...

  • 14:16 5. Maj 2014.

    ma kaj 10 !!! najmanj 20 let !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.