22-letnik trčil v drevo in umrl

V Črni vasi se je 22-letnik zaradi prehitre vožnje zaletel v drevo in umrl.
Oglej si celoten članek

V nedeljo ob 17.05 se je v bližini Črne vasi pri Ljubljani zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 22-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 22-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Tomišlja proti Lipam. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je izgubil oblast nad vozilom, tako da je vozilo začelo bočno drseti po vozišču, nato ga je zaneslo s ceste, kjer je trčil v drevo. Voznik je umrl na kraju nesreče.

Prva vest o nesreči na spletni strani uprave za zaščito in reševanje je bila sicer, da je voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste v potok in ostal ukleščen ter kljub hitri intervenciji reševalcev in gasilcev Gasilske brigade Ljubljana umrl na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:56 13. Oktober 2014.

    Nisem mu jaz na gas prtisku.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.