22-letniku skoraj tri tisoč evrov kazni

Črnomaljski policisti so imeli večraj popoldne precej dela z voznikom, ki je predpise kršil vse povprek.
Oglej si celoten članek

Med kontrolo prometa pri kraju Griblje so črnomaljski policisti ustavljali voznika osebnega avtomobila Volkswagen Golf. Kršitelj njihovih znakov ni upošteval, s povečano hitrostjo je nadaljeval z vožnjo, vozil je po levi strani ceste, nevarno prehiteval druga vozila in ogrožal ostale udeležence v prometu. Pred policisti je zapeljal v gozd in peš pobegnil.

Policisti ugotovili, da gre za 22-letnega kršitelja cestnoprometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil je neregistriran in poškodovan avtomobil, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

Avtomobil so policisti zasegli, o številnih kršitvah pa bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. Zakon o pravilih cestnega prometa, Zakon o voznikih in Zakon o motornih vozilih za omenjene kršitve predvidevajo globo v višini 2960 evrov. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 17 kazenskih točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:38 19. Marec 2015.

    Nič ti ne pomaga, Švedi so nedotakljivi. Kaj mu boš vzel? Kos pasjega mesa in žar? In on naj bi …

  • 11:40 19. Marec 2015.

    Takemu bi jaz kar vzel prometno in avto in ga poslal na delo v vrednosti 2,96k €, če je brezposelen. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.