23-letnik pretepal in žalil dekle

Foto: Barbara Milavec Fotografija je simbolična.
Foto: Barbara Milavec Fotografija je simbolična.
Triindvajsetletnik je v Brežicah pretepal in žalil dekle ter jo poškodoval. Posredovali so policisti, ki so mu izreki prepoved približevanja.
Oglej si celoten članek

Brežiški policisti so bili včeraj obveščeni o nasilju v družini. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 23-letni nasilnež izvajal fizično in psihično nasilje nad svojo partnerico in jo poškodoval. Osumljenec naj bi že dlje časa izvajal nasilje nad žrtvijo, jo žalil in pretepal, vendar si ta zaradi strahu ni upala poiskati pomoči, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Policisti so 23-letniku izrekli prepoved približevanja, ker so sumili, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Moškega bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • dd
    09:41 4. Junij 2012.

    Se strinjam. Nekaj neverjetnega, kako nasilneži zmanipulirajo in ustrahujejo svoje žrtve. Pristojni organi pa nič.

  • 09:21 4. Junij 2012.

    Na sodišču bo rekla, da ni res in je imela samo psihične težave.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.