24-letnica napadla policistko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
24-letnica je V Splitu med kontrolo prometa s pestjo udarila policistko in jo lažje poškodovala.
Oglej si celoten članek

Splitski policisti so ponoči kontrolirali promet na območju Splita. Malce pred četrto uro zjutraj so ustavili avto, ki ga je vozila 24-letna M. M..

Takoj so opazili vidne znake alkoholiziranosti, zato so jo prosili, če izstopi iz avta, da opravijo alkotest, a ga je 24-letnica zavrnila. Prav tako s seboj ni imela dokumentov s katerimi bi se lahko identificirala. Da bi ji policisti obrazložili postopek je izstopila iz avta. V istem trenutku se je obrnila proti policistki in jo s pestjo udarila v glavo. Zaradi napada na uradno oseba in upiranju sta policista vklenila in odpeljala na policijsko postajo, piše 24sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mb
    11:44 5. Oktober 2011.

    kje pa je Split ? <br />vem, da obstaja eno tako mesto na Hrvaškem .<br />a je bila 24-letnica Slovenska …

  • gec
    17:29 1. Oktober 2011.

    PRIVAT te tvoje zemljakinje tuđmanke so ponorele.

  • 16:32 1. Oktober 2011.

    Zanimivo, med postopkom se je pomladila za dve leti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.