25-letnico napadla dva psa

Foto: Žurnal24 Nedeljković je psa, pasme rotvajler, uporabil kot orožje. (Foto: Shutterstock)
Nesrečnica se je zatekla v trgovino.
Oglej si celoten članek

"V postojnsko prodajalno se je nekaj po 12. uri zatekla ženska, ker sta jo napadla dva rotvajlerja," so sporočili s koprske policijske uprave. Policisti so ugotovili, da sta 25-letno domačinko na Tržaški cesti napadla dva psa in jo večkrat ugriznila.

Lastnika psov so našli, obravnavajo ga za kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti. Obveščen je bil tudi veterinarski inšpektor. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:11 28. September 2019.

    Pes naj bo v pesjaku in pika,kupite si parcelo in jo ogradite pa delajte z pesom kar hočete,vse v blokih …

  • 17:44 27. September 2019.

    DAJTE GOSPODARJA NAGRADIT Z SISTEMOM ALA BARIČEVIČ

  • 17:21 26. September 2019.

    Ehhh, kot se rece:nije zvaka za seljaka. Tako kot imajo doloceni otroke,ker se pac spodobi,ceprav ne vedo tocno,kaj bi z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.