28-letnik bo moral precej plačati

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Osemindvajsetletnik povzročil prometno nesrečo, vozil pijan, brez vozniškega dovoljenja z ukradenimi skuterji v prtljažniku. Zaradi prekrškov bo moral močno sprazniti denarnico.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so včeraj malce pred polnočjo pri Žusterni obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 28-letni voznik kombija iz okolice Kamnika podrl več kovinskih pregrad za ločevanje smernih vozišč.

Na kraju dogodka so policisti ugotovili, da sta tako voznik kot njegov sopotnik brez osebnih dokumentov, 28-letnik pa je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Napihal je namreč 1,07 mg/l.

Pri pregledu kombija so policisti odkrili tudi tri skuterje, za katere se je izkazalo, da so bili ukradeni v Trstu.

Zaradi vseh prekrškov so policisti kombi zasegli, njega in njegovega 20-letnega sopotnika iz Mengša pa pridržali ter ju ovadili zaradi kaznivega dejanja velike tatvine. Kazen, ki jo bo 28-letnik moral plačati, bo verjetno zelo visoka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.