V mariborskem priporu umrl 29-letnik

Foto: Boštjan Tacol Dob zapor
V mariborskem priporu je nenadne smrti umrl 29-letni Primož B.
Oglej si celoten članek

29-letnik je bil v priporu, ker je utemeljeno osumljen, da je 7. junija poskušal z nožem ubiti svoje dekle, poroča Večer. Kot so izvedeli neuradno, je bil osumljeni odvisnik od mamil, zdravil se je z metadonsko terapijo. Umrl je v soboto. 

Na Upravi RS za izvrševanje kazenskih sankcij pa so za STA povedali, da je bil pripornik v petek za nekaj ur hospitaliziran v mariborskem kliničnem centru, v večernih urah pa odpuščen in vrnjen nazaj v pripor.

Kaj je šlo narobe, še ni jasno, je pa preiskava pokazala, da priprti ni umrl po tuji krivdi. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo, še poroča Večer. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:29 8. Avgust 2017.

    Eden manj , eno sojenje manj , eno hranjenje v zaporu manj , dekle se ga je rešilo za vedno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.