29-letnik zabodel moškega in se predal

Foto: Primož Lavre
Foto: Primož Lavre
Napadalec je pri sebi imel dve orožji.
Oglej si celoten članek

V soboto so policisti odvzeli prostost 29-letnemu osumljencu, ki je v četrtek napadel 28-letnega moškega. Osumljenca so kazensko ovadili zaradi poskusa uboja, preiskovalni sodnik pa je po zaslišanju zoper njega odredil pripor.  

Do poskusa uboja je prišlo v četrtek ob 20.20 v enem od gostinskih lokalov v Ajdovščini. 29-letni osumljenec je z nožem zabodel 28-letnega moškega v ledveni predel hrbta. Moška sta bila sama v lokalu, ki ga je napadalec po dogodku zapustil. 29-letni osumljenec je s kraja dogodka odšel na policijsko postajo v Ajdovščini in policistom izročil nož, s katerem je napadel 28-letnega moškega. 

Slovenija Z nožem zabodel 28-letnika

Policisti so osumljencu odvzeli prostost in ga pridržali. Pri varnostnempregledu so našli pri osumljencu še en nevaren predmet, prav tako nož. 

Zabodenemu moškemu so na kraju pomoč nudili reševalci, nato pa so ga odpeljali v bolnišnico v Šempetru pri Gorici. Tam so ugotovili, da je utrpel globoko vbodno rano, na srečo pa ni prišlo do poškodb vitalnih delov telesa. Naslednjega dne je bil oškodovanec na lastno željo odpuščen v domačo nego.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.