3-letnico posiljeval in pretepal do smrti

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V Avstraliji je prišlo do grozljivega zločina, o katerem poročajo tudi izven otoka tam spodaj. 3-letna deklica je po dolgotrajnejših zlorabah, posiljevanju in pretepanju izkrvavela do smrti.
Oglej si celoten članek

Deklico so mrtvo na domu njenega očeta našli leta 2013, proces proti njenemu očetu, ki je zakrivil njeno smrt, še poteka. Priznal je uboj svoje hčerke, ne pa tudi, da jo je zlorabljal. Tožilstvo v Brisbanu vendarle izpostavlja, da za svojo hudo poškodovano hčerko ni poiskal zdravniške pomoči, poroča Mirror. Sodišče je na zaporno kazen že lani obsodilo sostanovalca osumljenega očeta, ki je vso krivdo zvalil nanj, na očeta 3-letnice. Povedal je, da sta zaspala, ko je deklica krvavela.

Tožilstvo meni, da je osumljeni oče svojo 3-letnico med drugim posiljeval s spolnim pripomočkom, udarjal naj bi jo po vsem telesu in poziral poleg nje, ko je bila gola. Avstralski mediji poročajo, da obstaja šokantna fotografija, na kateri je oče svoj spolni ud namestil na dekličina ramena. Privezoval jo je k postelji. Čeprav je bruhala, krvavela v pleničko in imela modrice po obrazu, je oče ni odpeljal k zdravniku. Na sodišču je povedal, da se je bal, da mu jo bodo socialne službe odvzele.

Tožilec je osumljenega očeta na sodišču med drugim vprašal, ali mu je bila prva pomisel, ko je zaslišal sirene policije, da bodo policisti našli njegove pripomočke za drogiranje, na kar je oče odgovoril pritrdilno. 

Sojenje spremlja tudi dekličina mama, ki je ni videla pol leta pred njeno smrtjo. Medijem je povedala, da z očetom nista imela urejenega dogovora o skrbništvu in da mu je hčerko odpeljala le na obisk. Za tem ji hčerke ni želel vrniti, grozil naj bi tudi z nasiljem.

Sojenje zoper obtoženega očeta se bo nadaljevalo 16. marca.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:44 6. Marec 2017.

    Grozno :( Kam gre ta svet...

  • 14:10 4. Marec 2017.

    zakja ni na vsem vetu smrtne kazni za take izmecke to je edina pravicna kazen ,,

  • 13:38 4. Marec 2017.

    Če mu bo dosojena SAMO zaporniška kaze.. <br />- bodo že so-zaporniki imalo valiko veselja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.