31-letnici zasegli sadike konoplje

Foto: Žurnal24 (Foto: PU Maribor)
Policisti pri 31-letnici iz Ormoža odkrili laboratorij, v katerem je gojila konopljo.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Ormoža so z zbiranjem obvestil prišli do informacije, da 31-letna ženska v bližini Središča ob Dravi goji prepovedano drogo konopljo. 13. oktobra so opravili hišno preiskavo na domu osumljenke in na podstrešju našli laboratorij za umetno gojenje konoplje, 12 sadik konoplje višine od 100 do 170 centimetrov in tri vrečke posušenih vršičkov konoplje.

Hišno preiskavo so policisti opravili tudi pri 46-letnem partnerju osumljenke, pri katerem so našli vrečko posušenih vršičkov konoplje. Policisti so zasegli najdene predmete (skupna teža posušenih vršičkov znaša 520 gramov) in odvzeli primerjalne vzorce za preliminarno testiranje.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja bodo policisti zoper oba podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.